Wednesday, November 30, 2016

Konvokesyen UiTM 85th

Assalamualaikum semua hai korang long time no see lah hahaha sejak sejak umur dah 21 ni lagi tak tau nak tulis apa kat blog ni, lecturer kata daripada tulis benda merepek kat blog baik tulis benda berfaedah,  tapi takde benda berfaedah sgt pun yg aku pernah buat melainkan belajar lah kot 😂 haritu sis konvo gaissss setelah 2 1/2 tahun belajar diploma sistem maklumat perakaunan dan setahun tunggu nak konvonya 😂 Uish bukan senang nak habiskan dip tu.  Itupun pointer boleh lah dari takde kan.  Sedih jugak ah harapan tak tercapai.  Tapi takpe degree ada (padahal degree pun sama perangai, tak berubah jugak 😂😅) cakap pong pang pong pang last last tidur.  Tapi cakap dlm hati jelah mampu,  ckp pakai mulut kang kena bash manusia tak serupa bikin pulak, satu hal pulak karang. Ehhh korang nak tengok tak gambar konvo sis dengan kelompok dan puak puak sis. Yelah dalam kelas kan banyak puak.  So puak sis ada lah dalam 5 org tinggal utk amik gambar preconvo, yg lain busy spend time dengan parent jumpa pun time hari konvo jelah.



mazni dengan cuca otw ke kellie castle untuk shoot preconvo










yang belakang tu tengah fikir idea nak pose cemana ke tu untuk photoshoot hahaha



suuuuweekkkkkk


hasil preconvo, lanje sikit 






************* NIGHT BEFORE D-DAY ************

lepak MCD sebab dekat sangat dengan hotelnya, jalan kaki 3 minit udah sampai




**************************************D-DAY ***********************************



me kemaaa cuca

awal sampai tiga orang minah ni , yang lain mana tak sampai sampai. kitaorg bukan main cuak sebab dia kata start pukul 7 pagi. last last janji melayu




uriii mek kelate Cuca 


               roomates for three semester yaw

since semester 1 until the end of diploma friends

forever degree groupmate mungkin dari kiri diejaaa, azwa wawawa and me




my housemates *kak syikin missing*



tu diaaaa classmates AC120E from semester 1 till 5 *not complete* where are the others :(


ehhh jumpa housemate kitaaaa lah yang ni Along housemate sekarang kat sabby

cuba teka siapa ni? hahaha



gambar wajib sebagai tanda dah konvo hahaha

zeti wish congrats dari lendu guna screenshot story kak ana hahaha


balik dari SI singgah Wingzone jap, rindu nak makan boneless chicken flavour liquid gold nyumnyum



akak ai belanja satu gambar siap edit




Thankyou reading ! 

No comments:

Post a Comment