Saturday, December 1, 2012

Ten Points :)

Assalamualaikum






Pertama : Nak cakap terima kasih dekat kawan kawan aku sebab sudi tukar tukar hadiah bersama .
Kedua : Aku rasa happy semacam hari tu sebab korang, sampai tak sedar lepas tu ada exam akaun haha
Ketiga : aku akan simpan hadiah korang baik baik sampai bila bila Insya'Allah.
Keempat : Simpan hadiah aku baik baik tau.
Kelima : Doakan kejayaan kita bersama
Keenam : Semoga persahabatan kekal selamanya .
Ketujuh : Jangan lupa tanya khabar bila tak jumpa nanti .
Kelapan : aku rasa nak nangis hahahaha T_T  //tipu je
Kesembilan : Nanti lawat aku dekat plkn tersayang 
Kesepuluh : Terima kasih sebab sudi kawan dengan aku ^^ hoping for a long lasting friendships


No comments:

Post a Comment